Informaţii despre Sticky Trap

ClickBelowForOtherCountries

Sticky Trap lipici pentru capturarea muştelor

>>>  Broşura Sticky Trap lipici pentru capcane pentru muşte  <<<
 

>>> Întrebări frecvente despre Sticky Trap <<<

 

Sticky Trap horsefly trap glue , fly glue, equestrian , eco freidnly , fly control pest control

Sticky Trap lipici pentru muşte

Lipiciul pentru muşte Sticky Trap este ceea ce face capcanele noastre să fie foarte lipicioase! Lipiciul Sticky Trap a fost special creat pentru a captura muştele de cal, muştele de grajd, muştele de animale mari, musculiţele şi alte specii de insecte care înţeapă din jurul oamenilor şi al animalelor. Reteta de bază provine din SUA şi este folosită in întreaga lume pentru a prinde insectele agresive care înţeapă. Lipiciul pentru muşte Sticky Trap este fabricat din minerale naturale, are culoare maro deschis, are putere mare de lipire pe o perioada îndelungată (până la 20 săptămâni!) și nu va atrage insectele polenizatoare, cum ar fi albinele și fluturii. Reţeta unică a lipiciului Sticky Trap îl face rezistent la apă şi căldură de până la 70⁰C. Este, de asemenea, ecologic și complet sigur de folosit.  Lipiciul Sticky Trap este utilizat din ce în ce mai mult pentru capturarea muştelor. Modul în care lipiciul Sticky Trap funcţionează este foarte simplu: muştele care înţeapă, inclusiv muştele de cal, urmăresc animalele cu sânge cald folosind viziunea cu infraroşu. Insectele femelă au nevoie de sânge pentru a putea continua ciclul de reproducere. Caii de culoare neagră sunt înţepaţi mai frecvent decât cei de culoare deschisă, culorile închise absorb mai multă lumină și se se încălzesc mai mult, ceea ce atrage insectele care au viziune cu infraroşu. Un obiect din plastic de culoare neagră încălzit de lumina soarelui, care se şi mişcă în bătaia vântului, simuleaza prada şi va atrage muştele femelă însetate de sânge. Muştele vor veni să înţepe prada, vor ateriza pe găleată şi vor rămâne blocate în lipiciul Sticky Trap. O soluție accesibilă și simplă pentru a rezolva problema insectelor care înţeapă din zona dumneavoastră.

 

Lipiciul Sticky Trap pentru muşte este rezistent la ploaie şi are putere de lipire până la 20 săptămâni, în funcţie de materialul pe care este aplicat. 

 

Sticky Trap lipici pentru muşte

• Cea mai bună capcană adezivă pentru muşte din lume

• Cel mai bun lipici pentru confecţionarea capcanelor pentru muşte şi insecte

• Fabricat la cea mai înaltă calitate, 100% ecologic, realizat din ingrediente naturale, fără pesticide

• Până la 30 de capcane de muşte pot fi făcute cu 1,5 L Sticky Trap.

• Găleţile sunt ușor de curățat cu o spatulă; pot fi folosite an de an.

• Rezistent la ploaie și căldură până la 70C

• Sigur pentru oameni și animale

• Insectele care polenizează, cum ar fi albinele, fluturii și alte specii importante nu vor fi atrase de lipiciul Sticky Trap


Utilizarea corecta a lipiciului pentru muşte Sticky Trap

 

Results Sticky Trap Horsefly trap with a bucket

Utilizaţi lipiciul Sticky Trap pentru a confecţiona cea mai ieftină şi eficientă capcană pentru muşte, doar cu o găleată neagră şi o sfoară. Acest concept a fost descoperit în Belgia în vara anului 2014, iar acum acest tip de capcane cu lipici sunt utilizate pe scară largă în herghelii, centre de echitaţie, grajduri, grădini zoologice, ferme zootehnice, dar şi la piscine, terenuri de sport, campinguri, oriunde există un număr mare de muşte. Capcana Sticky Trap are aceleași caracteristici (căldură-mișcare-atracție-prindere) ca o capcana normală de muște, dar este mult mai ieftină și mai eficientă decât tipurile de capcane tradiţionale de pe piaţă !

Sticky Trap, cea mai ieftină capcană pentru muştele, a înlocuit celelalte modele tradiţionale de capcane pentru muşte de pe piaţă, cu o găleată neagră care se încălzeşte la soare şi se mişcă în bătaia vântului. Exteriorul găleţii va fi acoperit cu un lipici Sticky Trap special conceput. Muştele vor vedea găleata neagră care se mişcă, vor încerca să înţepe şi vor rămâne captive! Lipiciul Sticky Trap este special conceput, este ecologic, sigur pentru utilzare şi nu reprezintă o ameninţare pentru animale.

Lipiciul Sticky Trap pentru capcana pentru muşte are putere adezivă potrivită pentru capturarea muştelor de cal, viespilor şi a insectelor mici care înţeapă.

Cu Sticky Trap nu veți avea capturi suplimentare. Albinele, bondarii, fluturii și alte specii importante care caută dulceața și nectarul și polenizează flora și fauna, nu vor fi atrase de adezivul Sticky Trap. Muştele de cal care caută sânge pentru a se putea reproduce vor fi capturate. Lipiciul are o putere adezivă special concepută pentru a captura muştele de cal, viespile și alte insecte mici care înţeapă și, în acelaşi timp este sigur pentru oameni și animale.
Folosiţi cu încredere capcana cu lipici pentru muşte Sticky Trap, care este sigură pentru utilizare! Feriți-vă de imitații sau de produse false. Găsiţi fişa cu specificaţiile produsului pe site-ul nostru, lipiciul Sticky Trap este fabricat din minerale naturale şi este non-toxic. Recomandăm să agăţaţi capcana la o înălţime care să nu permită animalelor să se atingă de ea. Chiar dacă se întâmplă ca lipiciul să intre în contact cu părul sau pielea animalelor, acesta nu va provoca niciun rău animalelor şi se va şterge în câteva zile. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi, utilizând detaliile de contact de mai jos.

 

Nu plasaţi capcana pe câmp cu flori!

Sticky Trap eco friendly

 

 


 

Video despre Sticky-Trap Lipici pentru muşte & Capcana pentru muşte
 

Cum să construieşti o capcană ieftină cu o găleată neagră şi Lipici Sticky Trap? (video)

 

Exemplu de capcana pentru capturarea muştelor Sticky Trap

 

 

Cum să construieşti cea mai ieftină capcană pentru muşte?

 

1. Faceţi o gaură în fundul găleţii şi introduceţi prin ea o sfoară. Diametrul găurii trebuie sa fie apropiat cu cel al grosimii sforii. Treceţi apoi sfoara printr-un inel metalic şi faceţi un nod mare şi strâns astfel încât acesta să nu poată trece prin gaură.

2. Fixaţi  un cârlig cu filet pentru lemn dedesubtul unei bare din lemn cu lungimea de aproximativ 50 cm. Atârnaţi de cârlig sfoara pe care aţi prins-o  de găleată (vedeţi imagine).  Înălţimea ideală la care trebuie fixată găleata este la 1 m desupra solului.

3. Montați bara pe unul dintre stâlpii de pe pajişte. Este important să fie plasat lângă vegetație, dacă este posibil. De asemenea, ar trebui să capteze suficientă lumină solară, astfel încât găleata să se încălzească.

4. Plasarea capcanei trebuie să se facă într-o zonă deschisă, astfel încât găleata să se poată mişca în bătaia vântului. Aplicați pe exteriorul găleţii un strat subțire de lipici (1-2 mm). Purtaţi manuşi când montaţi capcana. Este chiar lipicioasă!

5. Găleata ar trebui agăţată în afara padocurilor, în caz contrar, calul sau alte animale pot atinge capcana, iar muştele se vor lipi de animal, nu de capcană! Acest lucru este inofensiv pentru animale, dar nu va fi plăcut pentru ele. De asemenea, animalele pot şterge lipiciul în timp.

Cu 0,5 l poţi construi 10 capcane pentru muşte cu o găleată neagră 12 l.
Cu 1,5 l poţi construi 30
capcane pentru muşte cu o găleată neagră 12 l.
Cu 3,5 l poţi construi 70 capcane pentru muşte cu o găleată neagră 12 l.

Lipiciul Sticky Trap nu are termen de expirare (închideţi capacul foarte bine!)

Buildinga flytrap with a black bucket

 

Capcane pentru muşte construite cu Sticky Trap lipici pentru muşte:

 

Flytraps made with Sticky Trap glue

 

 

Sticky Trap Capcană cu lipici pentru muşte completă

Flytrap complete

Capcana cu lipici Sticky Trap asigură confort, linişte şi o binecuvântată eliberare de insectele care înţeapă pentru calul dumneavoastră şi pentru alte animale din fermă. Capcana Sticky Trap poate fi livrată în pachet complet, gata pentru utilizare: un suport din oţel, o bilă pentru captarea muştelor şi lipiciul Sticky Trap 1,5l. Calul și celelalte animale vă vor mulțumi pentru asta!

 

Sticky Trap găleata neagră pentru capcana pentru muşte

Sticky Trap Bucket

Pentru acei oameni care sunt dispuşi să cheltuiască un buget mic pentru capcanele pentru muşte, găleata neagră Sticky Trap este soluţia. Este gata de utilizare! Sfoara are o lungime de aproximativ 40 cm şi are ataşat un cârlig pentru a vă ajuta să agăţaţi găleata. Pur și simplu suspendați capcana la 80-100 cm de pământ, într-un loc însorit, astfel încât găleata neagră se va încălzi. Plasarea capcanei într-un loc în bătaia vântului, va permite capcanei să se mişte în vânt, făcând-o irezistibilă pentru insectele care înţeapă. Aplicaţi un strat de lipici Sticky Trap pe exteriorul găleţii. Recomandăm 3-4 capcane pentru 1 hectar (10,000m2) pentru a proteja 5 cai. 2 capacane ar fi perfecte pentru o grădină obişnuită. Puteţi aplica un al doilea strat nou de lipici după câteva săptămâni.

 

Sticky Trap suport pentru capcană  - Nou!

Sticky Trap pole

Este foarte important să plasaţi capcana Sticky Trap pentru muşte în mod corect. Acest lucru se poate face în mai multe moduri, de exemplu, cu o bară montată pe o poartă sau pe un stălp al grajdului, aproape de animale, sau pe gardul din grădină. Atunci când capcana este montată la locul corect, va reuşi să captureze mai multe insecte.

Doriţi să aflaţi mai multe despre Sticky Trap sau aveţi alte întrebări?

Pentru informaţii suplimentare şi solicitare ofertă vă rugăm să ne contactaţi!  

Detalii contact:

Profipet Com Srl

Email: office@profipet.ro

Telefon: +40 244 434 168

Site: www.profipet.ro

 

Navigation

Social Media